ÁLOMBA ILLŐ KRÉMSAJTOS SZENDVICSEK

Arla Friss Krémsajttal készítve

Az Arla Friss Krémsajt ideális választás táplálóan finom szendvicsek elkészítéséhez. 100%-ban természetes összetevőkből készült, mesterséges stabilizátorok nélkül, így természetesen finom. A többféle ízesítésből választva biztos lehetsz, hogy bármilyen ízvilághoz legyen is kedved, nekünk megvan hozzá a tökéletes és finom alapunk.

Arla Natúr Friss Krémsajt

CSIRKÉS PITA

Kóstold meg ezt az ízletes Csirkés Pitát természetesen finom Arla Natúr Friss Krémsajttal – ami csupán négy természetes összetevőből készült – friss káposztával, répával, fejessalátával és fincsi csirkehússal. Piknikhez tökéletes.

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr Friss Krémsajt

FŰSZERES CSIRKÉS SZENDVICS

Élvezd ezt a pikáns Paprikás-Csirkés szendvicset, ami a természetesen finom Arla Fűszeres Friss Krémsajt, továbbá a fűszeres csirke, saláta, és savanyú uborka együttesétől lesz olyan finom. Hm!

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr Friss Krémsajt

UBORKÁS SZENDVICS

Próbáld ki ezt a friss szendvicset, mely a természetesen finom Arla Friss Krémsajt krémességét ötvözi a füstölt sonka és a zsázsa erőteljes ízével csupán egy szelet ropogós uborkán.

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr friss krémsajt

VEGYES SAJTOS AVOKÁDÓS BAGEL

Töltődj fel ezzel az ízletes bagellel, tele természetesen finom Arla Friss Krémsajttal, avokádóval és néhány szelet krémesen lágy Arla Havartival. Tökéletes harapnivaló a nagy rohanásban.

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr Friss Krémsajt

CSIRKEHÚSOS WRAP

Először kend meg a tortillát Arla Friss Krémsajttal, majd tekerd fel a csirkét és a spenótot és máris kész az egyszerűen fogyasztható, ízletes falat – tökéletes vacsorára, vagy ha piknikezni mentek.

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr Friss Krémsajt

ROZSKENYÉR GRILLZÖLDSÉGEKKEL

A grillezett cukkini finom illata és az Arla friss krémsajt üdesége tökéletes párost alkot.

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr Friss Krémsajt

KÉTSZERSÜLT SZENDVICS

Amikor a barátaidat látod vendégül, kóstoltasd meg velük ezt a füstölt lazacos, avokádós kétszersültet a kizárólag négy természetes összetevőből készült Arla Friss Krémsajttal megkenve. Biztosan imádni fogják.

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr Friss Krémsajt

SUPERFOOD SZENDVICS

Ínycsiklandó kovászos szendvics, amelyben a természetesen finom Arla Friss Krémsajt és a krémes avokádó párosul a paradicsom és az uborka frissességével.

NÉZD MEG A RECEPTET!
Arla Natúr Friss Krémsajt

TOJÁSOS SZENDVICS

Ha napközben megéhezel, ez a tojásos szenvics, ami Arla Friss Krémsajttal, tojással, friss rukkolával, csemege uborkával és lilahagymával készült, segít, hogy aktív maradj az étkezések között is.

NÉZD MEG A RECEPTET!

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!