בטוח וטרי

Farmerek tulajdonában

A termékeinkhez felhasznált tej zöme az Arla tulajdonosainak, a tejtermelő farmerektől származik. Szenvedélyük a kiváló minőségű tej termelése, felelős módon, minden egyes nap.

Video - meet four of our dedicated dairy farmers

Ismerd meg farmereinket!

A legjobb tejtermékek, neked

Bármelyik Arla tejtermék a kedvenced, biztos lehetsz benne, hogy egy, gazdák tulajdonában álló tejipari cég termékét fogyasztod. Tíz liter tejből kilencet az Arla gazdái biztosítanak, amit odafigyeléssel kezel csapatunk. Szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy a tej természetes jóságát megosszuk veled és családoddal.

Minden lépést ellenőrzünk

Mivel vállalatunk tulajdonosai a gazdák, akik a tejünket termelik, mindent tudunk, amit tudnunk kell - minden egyes gyártási fázisban. Ezért biztos lehetsz benne, hogy az Arla termékek alapjául szolgáló tehéntej igen magas minőséget képvisel.

Tudj meg többet! (EN)

Fenntartható gazdálkodás - kéz a kézben a természettel

Az állattartáshoz felhasznált takarmány jó részét az Arla farmerek sajátkezűleg termelik meg. Így kevesebb szállításra van szükség és csökken a harmadik féltől importált takarmány mennyisége is. Ez pedig azt jelenti, hogy mérséklődik a szén-dioxid kibocsátás is. Amikor farmereink a maguk termelik a takarmányt teheneiknek, ellenőrizni tudják annak minőségét. A végeredmény: fenntartható, kiegyensúlyozottan magas színvonalú tejtermelés.

Jó tejhez jó takarmány kell (EN)

Hiszünk a biztonságos, természetes és egészséges tejtermékekben

Mivel a cég tulajdonosai farmerek, elkötelezettek vagyunk a magas szintű állatjólét, a termékminőség és az élelmiszerbiztonság mellett. Minőségbiztosítási programunk neve Arlagården®. Ez hosszú távú perspektívát nyújt számunkra a farmgazdálkodásban, és iránymutatásokat ad a fogyasztók által kedvelt termékek minőségének biztosítására.

ההיסטוריה שלנו

Örökségünk az 1880-as évekből

Elköteleződésünk természetes, egészséges és jó minőségű tejtermékek gyártása mellett egészen az 1880-as évekig nyúlik vissza, amikor dán és svéd tejtermelők egyesítették erőiket egy közös cél, a legjobb tejtermékek megalkotása érdekében. Miután tulajdonosaink a tejtermelő farmerek, a nyereség magukra a gazdákra száll vissza. Ez azt jelenti, hogy amikor az emberek megveszik az Arla termékeket, a bevételt egyenlő részekre osztva, minden liter tej után arányosan visszaadunk a tulajdonosoknak a további működés támogatására. Ez is egy fontos része a együttműködési filozófiánknak.

Történelmünk mérföldkövei (EN)

Látogatás az Arla farmon

Az Arlánál szeretettel látunk téged és családodat. Gyertek és látogassatok el egyik gazdaságunkba, ha kíváncsiak vagytok, hogyan folyik a tejtermelés és a tejtermékek gyártása! A farmlátogatás kiváló lehetőség, hogy megtapasztaljátok gazdáink szenvedélyét és elkötelezettségét a tejtermelés iránt, sőt betekintést nyerhettek a tejipari ellátási lánc kulisszatitkaiba is.

Találd ki, mikor és melyik farmot keresed fel (EN)

Felelős és fenntartható beszerzés

A fenntartható tejtermelés azon alapszik a mi megközelítésünk szerint, hogy egészséges, természetes és biztonságos ételeket készítünk a világ növekvő népessége számára, fenntartható módon. Vezetők vagyunk az iparágban. Támogatjuk például a felelős szójatermelést, gazdáink takarmányában.

Felelős beszerezés (EN)
החקלאים