Friss krémsajt

UBORKASZENDVICS

füstölt sonkával ás Arla friss krémsajttal


HOZZÁVALÓK

1 főre

1/4 uborka
4 ek Arla friss krémsajt
50 g füstölt sonka
20 g fiatal saláta levél
10 g kerti zsázsa
fekete bors (retek a tálaláshoz)

ELKÉSZÍTÉS

  • Vágd hosszában szeletekre az uborkát.
  • Kenj friss krémsajtot az uborkaszeletekre.
  • Tedd a tetejére a sonkát, a salátát és a zsázsát.
  • Ízesítsd fekete borssal.

Tipp: Kínálj mellé retket.

Minél egyszerűbb, annál jobb

Semmi mesterséges
stabilizátor

Az Arla krémsajt nem tartalmaz mesterséges stabilizátorokat – és ezt miből láthatod? Mivel csak 100%-ban természetes összetevőkből készűl, a krémsajtunk csomagolásán találhatsz egy kis savót. Tökéletes íz és semmi adalékanyag – pont olyan, amilyennek egy jó krémsajtnak lennie kell.