Friss krémsajt

TOJÁSOS SZENDVICS

rukkolával és Arla Fűszeres friss krémsajttal


HOZZÁVALÓK

1 főre

1/2 teljes kiőrlésű magos bagett
50 g Arla Arla Fűszeres friss krémsajt
1 kemény tojás
12 g ecetes lilahagyma
25 g savanyú uborka
mosott rukkola saláta
só és frissen őrölt bors

ELKÉSZÍTÉS

  • Szeleteld fel a kemény tojást. Vágd hosszában félbe a bagettet. Kend meg az alsó felét az Arla Fűszeres friss krémsajttal.
  • Helyezd rá a megmosott rukkolát, az uborka szeleteket, a kemény tojást, végül a lilahagyma szeleteket.
  • Fedd be a bagett másik felével.
Minél egyszerűbb, annál jobb

Semmi mesterséges
stabilizátor

Az Arla friss krémsajt 100%-ban természetes összetevőkből készül, mesterséges stabilizátorok nélkül. Ezért tapasztalhatod néha, hogy a savó kicsit kiül a krémsajt tetejére a csomagolásban. Tökéletes íz és semmi adalékanyag – pont olyan, amilyennek egy jó krémsajtnak lennie kell.