A weboldal általános használati feltételei

Ezt a weboldalt az Arla Foods amba készítette. Kérdéseiddel vagy megjegyzéseiddel fordulj hozzánk az arla@arlafoods.com emailcímen, vagy írj a Sønderhøj 14, DK-8260 Viby J. címre.

A www.arla.com weboldalt ("a Weboldalt") a lentebb részletezett használati feltételek alapján használhatod.

Azzal, hogy meglátogatod és használod a Weboldalt, arról nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadtad a Használati feltételeket. Ha nem fogadod el a Használati feltételeket vagy annak bármely részét, ne látogasd vagy használd a Weboldalt.

Az Arla időről időre módosíthatja a Használati feltételeket. Ha a változtatások után továbbra is használod a Weboldalt (vagy az Arla bármely egyéb oldalát), azzal elfogadod a módosított Használati feltételeket.

A Használati feltételeken belül felmerülő, esetleges változtatásokat kiemeljük, de javasoljuk a Használati feltételek rendszeres olvasását. Ha nem értesz egyet a Használati feltételek bármelyik módosításával, azonnali hatállyal függeszd fel az Arla weboldal látogatását.

1. A tartalom pontossága

Az Arla minden erőfeszítést megtesz, hogy a Weboldal tartalma pontos és naprakész legyen, de garanciát nem vállal a Weboldalon megjelenő információ megbízhatóságát, pontosságát és teljességét illetően.

Az Arla eltávolíthat tartalmakat a Weboldalról saját döntése alapján, figyelmeztetés nélkül.

Az Arla termékekről közölt összes egyésszégügyi információ tápanyagtartalmukról és jótékony hatásukról, illetve bármilyen kapcsolódó gyógyászati megállapítás általános. Nem helyettesíti az orvosi szakvéleményt és nem szabad pusztán ezekre hagyatkozni. Háziorvosoddal vitasd meg felmerülő kérdéseidet. Ha mégis a Weboldalon található információra hagyatkozol, teljes mértékben a saját felelősségedre teszed, és (a törvényes kereteken kívül) az Arla nem vonható érte felelősségre.

2. Szellemi tulajdon

Elismered és elfogadod, hogy az összes szerzői jog, védjegy és egyéb szellemi tulajdon joga a Weboldal tartalmában, a szoftverben és az oldalhoz tartozó HTML-, illetve egyéb kódban mindenkor az Arla és/vagy az engedélyező hatásköre, és a szerzői jog, egyéb törvények és nemzetközi egyezmények védelme alatt áll.

Az Arla weboldalán megjelenő anyagokat a felhasználók nem módosíthatják, másolhatják, terjeszthetik, közölhetik, mutathatják, reprodukálhatják, publikálhatják, engedélyeztethetik, kereskedelmileg hasznosíthatják, továbbíthatják vagy értékesíthetik, még módosítás után sem,  anélkül, hogy az Arla írásos engedélyét meg nem kapnák.

A Weboldal és annak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a szerzői jog az Arla Foods tulajdona, eltérő utalás hiányában. Az előzőeket nem korlátozva, publikációs célból egy másik szerverre vagy helyszínre átmásolni az imént definiált anyagokat kifejezetten tilos.

A Weboldalon szereplő összes védjegy az Arla Foods tulajdona, vagy az Arla Foods engedélyt kapott a védjegy tulajdonosától a védjegy weboldalon való használatára.

Ha szeretnél engedélyt kapni a Weboldalon megjelenő bármelyik védjegyünk vagy anyagunk használatára, lépj velünk kapcsolatba: trademarks@arlafoods.com

3. Képi Adatbankok

Bizonyos képek és anyagok korlátozott használatra elérhetőek a Képi Adatbankban.

Ha szeretnéd használni bármelyik képünket vagy anyagunkat a Képi Adatbankból, először regisztrálnod kell az Arlánál. A regisztrációs nyomtatványt és az engedélyeztetés feltételeit a Képi Adatbankban találod.

4. A Weboldal tartalmának kereskedelmi használata tiltott

A Weboldalon időről időre megjelenő anyagokat kizárólag az Arla illetve az engedélyező által jóváhagyott módon lehet használni.

A jelen Weboldal célja, hogy információt közöljön Arla termékekről, vagyis személyes, nem kereskedelmi használatra készült.

A felhasználók kereskedelmi célra nem használhatják a Wedoldalt, vagy annak bármilyen anyagait, ideértve többek között a reklámozást vagy más weboldalak hirdetését és népszerűsítését.

5. Linkek

Az Arla időről időre elhelyezhet weboldalán linkeket, amelyek nem-Arla weboldalakra vagy forrásokra mutatnak. Ezen hivatkozások a felhasználó kényelmét szolgálják, de az Arla nem vállal felelősséget a külső weboldalak és források elérhetőségéért, azok tartalmáért és adatvédelmi szabályzatáért (ha van ilyen).

Erősen ajánljuk, hogy mielőtt belépsz ezekre a külső weboldalakra, olvasd el az adott oldalhoz tartozó felhasználási feltételeket és adatvédelmi szabályzatot.

Ha létre szeretnél hozni egy hiperlinket a Weboldalunkra vagy az Arla Foods bármelyik másik oldalára, lépj velünk kapcsolatba: arla@arlafoods.com Az Arla általában örül a weboldalaira mutató linkeknek. Ugyanakkor, ha elhelyezel egy ilyen linket, elfogadod, hogy az Arla bármikor kérheti a hivatkozás eltávolítását, ha az Arla véleménye szerint a hivatkozó weboldal bármilyen szempontból összeegyeztethetetlen az Arla értékeivel.

6. A felelősség korlátozása

Az internet természétből adódan megbízhatatlan médium. Következésképpen, a Weboldal használatával elfogadod, hogy az olyan, amilyen.

Ar Arla minden ésszerű lépést megtesz, hogy biztosítsa a Weboldal állandó zökkenőmentes működését, de nem garantálja, hogy a Weboldal folytonos, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz, hogy a hibák javításra kerülnek, vagy hogy a Weboldal vagy az üzemeltető szerver nem kap vírust.

Bár az Arla felelősségre vonható halál vagy személyi sérülés esetén, a jelen Felhasználási feltételek elfogadásával azt is elfogadod, hogy az Arla nem vállal felelősséget semmiféle veszteségért vagy kárért, amelyet a Weboldal meglátogatása miatt vagy az itt gyűjtött információk felhasználása miatt szenvedtél. Hogy elkerüld a veszteségeket és a kárt, elővigyázatosnak kell lenned, többek között a megfelelő védelmi rendszer telepítésével, amely megvéd a szoftver vírusok ellen, vagy adataid rendszeres másolásával.