Friss, fűszeres krémsajttal

Paprikás csirkés szendvics

Arla® fűszeres krémsajttal,
csemege uborkával és lilahagymával

 

HOZZÁVALÓK

1 adag
Két szelet pirítós
5 g vaj
3 szelet csirkemell filé
1/8 teáskanál paprika
1/8 teáskanál só
fekete bors
2 szelet teljes kiőrlésű kenyér
Arla® fűszeres krémsajttal
szeletelt római saláta
½ fej lila hagyma felszeletelve
4 csemege uborka felszeletelve

ELKÉSZÍTÉS

  • A csirkehúst szórd meg paprikával, sóval, borssal és süsd meg.
  • A kenyérszeleteket pirítsd meg és kend meg őket Arla® friss, lágy, fűszeres krémsajttal.
  • Tedd rájuk a paprikás csirkét, a római salátát, a lilahagyma szeleteket és az uborkát.
Minél egyszerűbb, annál jobb

100%-ban természetes összetevők

krémsajtunk mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül biztosítja a legfinomabb ízt. Válaszd az igazit az Arlával – krémsajtunkat 100% -ban természetes összetevők alkotják.

Cream cheese