Friss krémsajt

ROZSKENYÉR SZENDVICS

grillezett zöldségekkel és Arla friss krémsajttal


HOZZÁVALÓK

1 főre

2 szelet rozskenyér
1/2 cukkíni vagy
1 kisebb kaliforniai paprika
1 ek olíva olaj
csipetnyi só és bors
3 ek Arla Natúr friss krémsajt
2 szelet Serrano sonka
saláta (pl. rukkola)

ELKÉSZÍTÉS

  • Forrósítsd fel a sütőt a maximumra grill fokozaton.
  • Szeleteld fel a cukkínit (vagy vágd nagyobb kockákra a kaliforniai paprikát). Helyezd egy tepsire, kend meg olíva olajjal, majd sózd és borsozd meg.
  • Grillezd meg a sütőben a zöldséget kb. 5 perc alatt. Ha kész, hagyd egy kicsit hűlni.
  • Kend meg friss krémsajttal az egyik rozskenyér szeletet. Tedd rá a grillezett zöldségeket és a sonkát, vegül fedd be a másik szelet kenyérrel.
Még több szendvics recept

100%-ban
természetes összetevők

Az Arla krémsajtokat 100%-ban természetes összetevőkből és adalékanyagok hozzáadása nélkül készítjük. Ettől lesz nagyszerű ízű és ezért olyan egyszerű választás számodra.

Cream cheese