Pulykás-krémsajtos bagel

Hozzávalók (4 személyre):

  • 150 g (1 doboz) Arla Natúr friss krémsajt
  • 4 szelet füstölt szalonna
  • 4 bagel
  • 4 szelet füstölt pulykamell
  • 4 teáskanál ravigote mártás
  • 4 paradicsom, szeletelve
  • 8 jégsaláta levél

Elkészítés (15 perc):

Pirítsd meg a szalonnát egy serpenyőben. A bageleket melegítsd meg, pl. egy kenyérpirítóban, majd szeld ketté őket és kend meg mindkét oldalukat. Töltsd meg a bagelt a pulykahússal, ravigote mártással, a pirított szalonnával, paradicsomkarikákkal és jégsalátával. Tálald frissen.

Arla tipp:

Remek finomság egy uzsonnásdobozba, de ízletes villámreceptként telitalálat a családi vacsorához is.

A könnyedebb változathoz használd az Arla Natúr Light friss krémsajtot, illetve szalonna helyett sonkát.