Garnélasaláta pitában

Hozzávalók (4 személyre):

  • 150 g (1 doboz) Arla Fűszeres friss krémsajt
  • 200 g rák (friss vagy kiolvasztott mirelit)
  • 75 g apróra vágott zellerzöld
  • 1 evőkanál finomra vágott friss kapor
  • 2 teáskanál frissen facsart citromlé
  • 1/2 evőkanál só
  • frissen őrölt bors
  • 4 teljeskiőrlésű pitakenyér

Elkészítés (30 perc):

A megtisztított garnélarákokat csöpögtesd le és vágd nagy darabokra. Keverd össze a krémsajtot a garnélarákkal, zellerrel, kaporral, citromlével, sóval és borssal. Fűszerezd ízlés szerint.

A pitát melegítsd meg (pl. kenyérpirítóban) és vágd fel. Tedd a ráksalátát egy kis tálba.

Arla tipp:

A ráksalátát a pitába is töltheted és uzsonnásdobozban magaddal viheted bárhová.

A garnélasalátát előétel gyanánt pirított kenyérkockákkal is találhatod.