Stabilizátorok nélkül – Csak természetes összetevőkből

MI AZ A SAVÓ?

NÉZD, MILYEN FRISS!

Az Arla Friss Krémsajt csupán négy természetes összetevőből készül mesterséges adalékanyagok és stabilizátorok nélkül! Épp ezért fordulhat elő, hogy egy kis savót találsz a csomagolásban. A savó, a folyadék a friss krémsajt tetején a bizonyíték arra, hogy csak természetes alapanyagokból készítettük, adalékanyagok hozzáadása nélkül. Egyszerűen csak keverd bele a savót a krémsajtba, vagy használd fel a sütéshez, főzéshez.

Arla Friss Krémsajt

JELLEGZETES ÁLLAG

Felfigyeltél már az Arla Friss Krémsajt jellegzetes állagára? Ez egyszerűen azért ilyen, mert az Arla Friss Krémsajtot stabilizátorok nélkül, kizárólag természetes összetevőkből készítjük. Az eredmény? Nagyszerű íz, adalékanyagok nélkül.

Arla Friss Krémsajt

STABILIZÁTOROK NÉLKÜL

Az Arla Friss Krémsajt stabilizátorok nélkül, kizárólag természetes összetevőkből készül. Ez adja jellegzetes állagát és friss, üde ízét. Tökéletes, amikor csak szükséged van rá – egy szelet kenyéren kedvenc ízesítéseddel, vagy mártásként, ropogós zöldségekhez.

Add hozzá kedvenc ízesítésedet

DOBD FEL!

Mivel az Arla Friss Krémsajt csupán négy természetes összetevőből készül, mesterséges adalékanyagok és stabilizátorok nélkül, előfordulhat, hogy savót találsz a csomagolásban. A savót felhasználhatod saját ízesítésedhez, például friss kapor és citrom hozzáadásával – tökéletes választás lazachoz.

Gondold újra

KEVERD ÖSSZE!

Próbálj ki egy szelet ropogós kenyeret, ízletes avokádóval és egy kis friss ízű, csak természetes anyagok felhasználásával, adalékanyagok nélkül készített Arla Friss Krémsajttal megkenve. Keverj hozzá friss foghagymát és borsot, ezzel téve még különlegesebbé uzsonnádat. Hm! Jó étvágyat!

Arla Friss Krémsajt

KENDD EL!

Nagyszerű íz, adalékanyagok nélkül. Ez az Arla Friss Krémsajt. Mivel nem használunk semmilyen stabilizáló anyagot, könnyedén bekeverheted kedvenc hozzávalóidat, például a feketeribizlit. Kekszre kenve tökéletes édes harapnivaló.

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.

RÉSZLETEK

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!