ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Az Arla Foods tisztában van vele, hogy fontos számodra, miként használjuk fel adataidat, így biztosítani akarunk róla, hogy minden birtokunkba kerülő információt körültekintően kezelünk.

A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Arla Foods által alkalmazott adatvédelmi és -kezelési elveket, amelyekkel biztosítjuk, hogy minden adatot bizalmasan kezelünk és kizárólag a megadott célokra használunk fel.

Személyes adatok

Kizárólag olyan személyes adatokat gyűjtünk, amelyeket te magad adsz meg, mikor regisztrálsz vagy a Weboldalon keresztül kommunikálsz velünk. A kérésedre bármikor rendelkezésedre bocsátjuk a rólad tárolt adataink másolatát.

Weboldalunk automatikusan nem tárol vagy gyűjt személyes adatokat, csupán rögzíti a felhasználó IP címét, amelyet a webszerver automatikusan felismer, hogy majd weboldalakat szállítson a gépedre. Ha csatlakozva vagy az internetre, rendelkezel IP címmel, amely valahogy így néz ki: 197.188.58.9.

Wedoldalunk cookie-kat használ, hogy technikai adatokat gyűjtsön statisztikai, nem személyes, célokra. Ezen adatok alapján nem vagy beazonosítható, pusztán rendszeradminisztráció szempontjából szükségesek. A cookie egy üzenet a webszervertől a böngésző felé, például, hogy látogatási sémákakat tudjon rögzíteni egy adott weblapon a felhasználó gépének beazonosítása alapján.

A személyes adatok felhasználásának okai

Az összes személyi adatot, amelyet a rendelkezésünkre bocsátasz, kizárólag a következő célokra használunk fel:

Hogy eljuttassuk hozzád az általad kért információkat termékeinkről vagy szolgáltatásainkról.

Hogy tájékoztassunk az Arla Foods vagy az Arla Foods Group egyes termékeiről vagy szolgáltatásairól, amelyek érdekesek lehetnek számodra, vagy egyéb marketing célból.

Belső vizsgálatra. Hogy javítsuk a Weboldal tartalmát.

Hogy személyre szabjuk a Weboldal tartalmát vagy elrendezését az egyes felhasználók számára.

Hogy értesítsük felhasználóinkat a Weboldal újdonságairól.

Hogy statisztikát készítsünk és tegyünk közzé felhasználóinkról és preferenciáikról.

Ezek a statisztikák azonban nem köthetők az egyes felhasználókhoz; anonim jellegűek.

Közzététel

Személyes adataidhoz kizárólag az Arla Foods Group tagjai férnek hozzá; nem adjuk tovább harmadik félnek hozzájárulásod nélkül, amelyet a lentebb leírt körülmények közt kérünk ki, ha másképp nem rendelkezel.

Az Adatvédelmi Szabályzat változásai

Ha megváltoztatjuk az Adatvédelmi Szabályzatot, a módosításokat közzé fogjuk tenni itt. Ha azonban személyes adataid felhasználását érintené lényegi változás, előzőleges hozzájárulásodat fogjuk kérni.