Természetesen finom

SÜTÉS NÉLKÜLI SAJTTORTA ARLA NATÚR FRISS KRÉMSAJTTAL ÉS FRISS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖKKEL

Mi sem egyszerűbb, mint összedobni ezt a Sütés Nélküli Sajttortát. Az édes vanilia, a ropogós teljes kiörlésű kekszalap és a friss gyümölcsök egyensúlyának köszönhetően ez az édesség lehet az új kedvenc nyalánkságod délutánra vagy estére. És ha a csupán négy természetes összetevőből készült, mesterséges adalékanyagoktól mentes, Arla Natúr Friss Krémsajtot használod, úgy készítheted el ezt a sütés nélküli csodát, hogy tudod, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

Csak keverd össze a hozzávalókat, tedd a hűtőbe és pár perc múlva már kész is az ízletes sajttorta. Próbáld ki a többi természetesen finom sajttortánkat is!.

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.

RÉSZLETEK

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!