Természetesen finom

NEW YORK SAJTTORTA CITROM, MÁLNA ÉS ARLA NATÚR FRISS KRÉMSAJTBÓL

Élvezd a klasszikus New York sajttortát egy kis csavarral – tökéletes arra, hogy megoszd. A málna frissességének és a citrom erejének kombinációja, illetve a lágyságával tökéletes ellensúlyt jelentő Arla Natúr Friss Krémsajt teszi ezt az édességet az eredeti sajttorta nagyszerű alternatívájává. És ha a mesterséges adalékanyagoktól mentes, csupán négy természetes összetevőből készült Arla Natúr Friss Krémsajtot használod, ez a gyümölcsökkel teli sajttorta nemcsak finom lesz, hanem teli mindenféle jóval, amit te tettél bele. Efelől biztos lehetsz, akárhány szeletet is vágsz belőle.

Nézd meg a sajttorta receptjét itt vagy próbálj ki egy másikat is a természetesen finom sajttortáink közül..

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.

RÉSZLETEK

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!