Természetesen finom

EPRES SAJTTORTA ARLA NATÚR FRISS KRÉMSAJTTAL

Sosem foghatsz mellé az édes és finom Epres Sajttortával! Sosem foghatsz mellé az édes és finom Epres Sajttortával! – amit csupán négy természetes összetevőből készítünk – könnyedén elkészítheted ezt az ínycsiklandó finomságot otthon, és biztos lehetsz benne, hogy minden szelet csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

Ne habozz, próbáld ki – könnyebb mind gondolnád. Vagy válassz egy másik finomságot a természetesen finom sajttortáink közül.

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.

RÉSZLETEK

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!