Természetesen finom

CITROMOS SAJTTORTA ARLA NATÚR FRISS KRÉMSAJTTAL

Egyél egy szelet ízletes Citromos Sajttortát – pompás egy csésze tea vagy kávé mellé. Ennek a sajttortának minden szeletében a krémes könnyedség párosul a citrom frissességével és a vanília lágy édességével. Mitől lehet még jobb? Az a tudat, hogy a csupán négy természetes összetevőből készült, mesterséges adalékanyagoktól mentesArla Natúr Friss Krémsajttal készítve, ez a sajttorta nemcsak finom lesz, de tele minenféle jóval, akár délután, akár este támad hozzá kedved.

Nézd meg a sajttorta receptjét itt vagy próbálj ki egy másikat is a természetesen finom sajttortáink közül.

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.

RÉSZLETEK

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!