Természetesen finom

FEKETE ÁFONYÁS FEHÉR CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA ARLA NATÚR FRISS KRÉMSAJTTAL

Kóstold meg ezt a krémes és zamatos áfonyás finomságot. A friss, ropogós áfonya és az enyhén édes vanília pazar kombinációja fehér csokoládéval és krémes Arla Natúr Friss Krémsajttal teszi ezt a desszertet ideálissá akár egy könnyű ebéd után, akár az esti nassoláshoz.

Még ennél is jobb, hogy tudod, hogy ez a sajttorta a természetesen finom Arla Natúr Friss Krémsajttal készült – amit mesterséges adalékanyagok nélkül, csupán négy természetes összetevőből készítünk. Mindezért biztos lehetsz benne, hogy ennek a finom édességnek minden szelete csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

Nézd meg a receptet vagy akár próbálj ki egy másikat is a természetesen finom sajttortáink közül.

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.

RÉSZLETEK

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!