בטוח וטרי

A tej különleges

Friss tehéntejünk természetesen tápláló. Több száz finom tejterméket készítünk belőle, hogy élvezni tudd az egészségesebb életet.

Tej - természetes és egészséges

A teheneinktől hozzád

Az Arla termékek fő összetevője a tej, amelyet gazdáink tehenei szolgáltatnak. Több száz különböző tejterméket gyártunk, de bármelyik Arla terméket választod, biztos lehetsz benne, hogy tele van a tej természetes, tápláló tulajdonságaival.

A tej természetes táplálékforrás

A tej természetes alapja minden termékünknek, és szeretnénk, hogy ez így is maradjon. A hagyományos kézművesség és az új technológia különleges társításával készítjük tejtermékeinket, biztosítva, hogy a tej megőrizze természetes jóságát. Ezen túl, szinte magától értetődően, gondosan választjuk ki a többi összetevőt, adalékokat és természetes aromákat.

Minden termékünkben tej

A tejet a legkülönbözőbb módokon használjuk fel, de a jósága ugyanúgy megtalálható minden egyes termékünkben.

Ismerd meg tejtermékeinket

Kalciummal és vitaminokkal tele

A tej számos olyan tápanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van ahhoz, hogy megfelelően működjön. Hogy jól érezd magad a bőrödben, és hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az életből. Segít, hogy erősebb legyél, fejlődj, tanulj, játssz és megbirkózz a napi kihívásokkal - nem csak gyerekként, hanem egész életed során.

Egy sor jó dolog a tejtermékekben