Emmentáli és friss krémsajt

CSIRKÉS SZENDVICS

napon szárított paradicsommal, Arla Emmentálival
és Arla friss krémsajttal


HOZZÁVALÓK

1 főre

fél bagett
2 szelet Arla® Emmentáli
50g Arla® Natúr friss krémsajt
egy fél nagyobb grillezett csirkemell (6 szelet)
25 g napon szárított paradicsom olajban
4 karika piros kaliforniai paprika
2-4 saláta levél
só és frissen őrölt fekete bors

ELKÉSZÍTÉS

  • Szeleteld fel a szárított paradicsomot és keved össze az Arla® Natúr friss krémsajttal, sóval és borssal.
  • Kend a paradicsomos krémsajtot a bagett alsó felére, majd tedd rá a saláta leveleket, paprika karikákat, a grillezett csirkemellet és az Emmentáli szeleteket.
Minél egyszerűbb, annál jobb

Kevesebb összetevő. Nagyszerű íz.

Mindössze négy természetes összetevő, ennyi kell az Arla friss krémsajthoz. Csupán négy – semmiféle mesterséges adalékanyag. Ha szereted az egyszerű dolgokat az életben, próbáld ki az fenséges Arla friss krémsajtot, és érezd a különbséget!

Cream cheese